פלטפורמות טכנולוגיות לעמותות
כידוע, עמותות רבות מתנהלות הודות לתרומות של אנשים וחברות עסקיות, בלעדי התרומות האלה, הן יתקשו לתפקד ולשרוד. לכן עליהן לחפש כל הזמן פלטפורמות שיאפשרו להן לגייס משאבים וכספים נוספים.
תרומה לעשייה
בעבר, כאשר עמותות היו מעוניינות לגייס כסף, הן פעלו בכמה מישורים סטנדרטיים. למשל, היו עושים ימי התרמה מיוחדים בהם הן היו מגייסות את התקשורת, הן היו עורכות התרמות בעזרת שיחות טלפון או שהן היו פונות לגורמים מסוימים, בעלי יכולת כלכלית, בשביל לתרום להן. היום, הן עוסקות לא מעט בעבודה של מציאת קרנות פילנתרופיות שישמחו לעזור ולתרום להן.
אחת הדרכים למצוא קרנות פילנתרופיות היום, היא באמצעות פלטפורמות טכנולוגיות שונות שיוצרו במיוחד לשם כך. הרעיון הוא, שהעמותה יכולה דרך אותה פלטפורמה להגיע לקרנות ולגורמים שונים אשר יכולים ומעוניינים לתרום כסף. אותה פלטפורמה מספקת לה את כל הפרטים והמידע ההכרחי, על מנת שתוכל לגייס עבורה כסף.
האינטרנט יצר אפשרויות רבות לחיבור בין אנשים, כפי שאנחנו יודעים, עם השנים גורמים שונים, ביניהן חברת אטלס, יצרה פלטפורמה, גישה, אשר מאפשרת לחבר בין עמותות לקרנות פילנתרופיות וגורמים שונים. המטרה היא לעזור לאותן עמותות על מנת שיוכלו לספק את השירותים שהן מספקות כפי שהן רגילות, ללא בעיות תקציב.
מה הדרך הנכונה למצוא קרן פילנתרופית?
כאמור, קיימות לא מעט קרנות אשר אנחנו יכולים למצוא ולהיעזר בהן, העניין הוא, שלא כל קרן יכולה להתאים למה שאנחנו מחפשים. יש קרנות שמוכנות לתרום רק לתחומים מסוימים, יש קרנות שמגבילות את סך התרומות השנתי שלהן ועוד.
לכן, כשאנחנו מחפשים קרן עבור עמותה כזו או אחרת, אנחנו צריכים לדעת מה בדיוק היא מציעה, במה היא מתעסקת, כיצד היא יכולה לעזור לנו וכו'. זו תהיה הדרך הנכונה לגייס ממנה כסף לצורך מטרה כזו או אחרת.
בעזרת פלטפורמה דיגיטלית, אנחנו נקבל את כל המידע על הקרנות השונות, נקבל את כל המידע האינפורמטיבי בשביל שנוכל לפנות אליהן, וכך נוכל ליצור קשר ישיר אשר בסופו של דבר יבשיל, בתקווה, לגיוס כספים עבור העמותה שלנו.